Nak Kuruskan Badan? Tak Nak Ubat Kurus? Jom Bersenaman Di Rumah!

Tiada masa untuk pergi ke gym? Jangan bimbang. Semak ini empat pembunuh dalaman kecergasan latihan setiap peringkat!
Adakah anda tetapkan resolusi yang akan datang ke dalam hidup anda dalam bentuk yang terbaik, tetapi tidak mampu keahlian gim, atau anda hanya dari sebuah bilik penuh dengan treadmill, elips dan berat percuma untuk menjauhkan diri? Jangan bimbang tentang tidak pergi ke gym tidak akan membawa bencana. Anda juga boleh mencapai matlamat anda dari keselesaan rumah anda sendiri.

Perkara yang baik tentang latihan adalah bahawa mereka adalah tinggi dalam faktor kemudahan. Sama ada anda mempunyai anak, anda tidak mahu untuk mengupah pengasuh, atau jadual anda terlalu sibuk untuk memandu ke gimnasium dan masa yang ia adalah mustahil untuk menyelesaikan dilema senaman di rumah. Selain itu, ia menghapuskan apa-apa alasan untuk tidak bekerja.

Berikut adalah pro FFB Jesse Hilgenberg dan model bikini kecergasan direka tiga latihan rumah. Mengikut tahap mereka mata pengalaman, jadi sama ada anda adalah hijau atau angkat berat menganggap diri saya seorang doktor haiwan yang berpengalaman, anda boleh mendapatkan hasil yang hebat, tidak kira bagaimana sibuk hidup anda.

Latihan ini tidak memerlukan band lebih daripada satu perlawanan, satu set dumbbells dan bar tarik kadang-kadang lebih. Tertekan dengan masa? Tidak ada masalah. Mereka boleh disiapkan dalam masa 30 minit atau lebih dalam masa yang singkat. Walau bagaimanapun, jangan lupa untuk terus bertanggungjawab.

Kerana motivasi apabila anda boleh menyemak imbas Internet di rumah boleh mengurangkan atau saluran melayari, ia adalah penting untuk menguruskan rumah anda, menjalankan mana-mana sesi senaman lain yang anda perlukan. Masa yang paling sesuai untuk membuat temujanji pada hari yang sama atau seminggu dalam perolehan dan penyelenggaraan alur dengan tanggungjawab mereka, dalam. Sebaik sahaja anda melepasi tiga minggu bonggol, adakah anda akan ponteng sesi peluh anda.

Ingat untuk menukar program latihan anda atau bagi pihak, untuk menambah pelbagai untuk latihan anda. pelbagai Limited peralatan mungkin bermakna bahawa anda perlu mempunyai lebih sedikit latihan, tetapi itu tidak bermakna anda perlu untuk melakukan satu hari kemudian, hari senaman yang sama.

Jangan jatuh ke dalam perangkap kebosanan. Sebaliknya, fokus pada memperkenalkan band, dumbbells dan senaman untuk berpecah latihan anda. Cuba merancang beberapa minggu / badan yang lebih rendah, dan kemudian dengan mudah menukar kepada pelan badan untuk membantu kejutan otot anda supaya mereka bertindak balas. Pelbagai lagi anda boleh memasukkan lebih awal yang mungkin. Pastikan bahawa setiap senaman yang anda lakukan, sebelum berakhir pada akhir